Navigation


RSS: inlägg



Räddaren i nöden Alexandra!

2011-08-28 @ 01:37:39, Allmänt, , Kommentarer (1)

Åh.. vilken dag!
Vaknade i äppelbo, var meningen att vi skulle gå upp i tid och åka och fiska. Men eftersom vi var nio styckna som skulle med tog det några (!!) timmar extra, ja då menar jag typ 4...
Menmen till slut kom vi iväg och när vi äntligen hittat en plats, packat upp alla fiskegrejer, kastar sisådär tre kast, vad händer då? Jo det börjar spöregna, åska och blixtra så mycket så vi fick lov att åka tillbaka till stugan.

Eftersom Moster Lotti är här med sin häst, så lär man ju passa på att rida lite, så vi åkte hem och red en snabbis. Jag fick till och med upp Jimmy, och det är inte dåligt heller ;)

Sedan blev det en sväng in till Mc donalds och åt mat och ett sista ryck in till Falun för att köpa kvällens räddning, en ostbågspåse och en cola!

Äntligen kunde man koppla av och för första gången på länge slå på en film i TID!
MEN...!! När jag gick ut ur våran lilla bo så hörde jag ett litet "mjauande" ute någonstans, vilket visade sig vara två kattungar från katten Zaga, som hon hade gömt LÄNGST in i Jimmy och deras VEDBO.
Djurvän som jag är fick jag ju såklart lov att krypa in, kast bort gamla cyklar som stod ivägen, skrämma iväg & döda äckliga spindlar (usch jag verkligen ryser i hela kroppen än) lyfta undan hyllor, plankor och gammla dörrar och fönster, och till slut såg jag dom två små stackrarna! Så efter ca en timme fick jag ut dom och nu ligger dom inbäddade innomhus med sin mor (INLÅST! PÅ TOALETTEN).
Pust! Men nu kan jag sova gott iallafall :)



Smått....

2011-08-23 @ 16:06:28, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag tror det är i rättans tid som skolan börjar faktiskt. Iallafall för mig, eftersom jag börjar bli en nattugla som förrut... Hoppas det går över nu då!

Sååå.. som sagt imorgon klockan ETT (som tur är) börjar första skoldagen. Och jag har bestämt mig för att börja cykla fram och tillbaka till skolan, så länge jag orkar och kan iallafall. Blir billigast + att jag får mycket motion ju ;)

Idag hoppas jag att jag har fått mina pengar, eftersom det blev en MISS på min lön och jag fick 1000 kronor mindre än vad jag skulle ha fått :O Isåfall kan det bli att äta något gott med Jimmy & sen är det lite saker jag behöver, så en tripp runt omkring på lite affärer är vad som står härnäst på schemat.

Nu när skolan börjar och man ändå är i stan, så ska jag börja sola igen också. Jag har inte kämpat och pressat i onödan hela sommaren, nu ska jag minnsann hålla i den bruna färgen!

Var inte så mycket mer från mig... Nu kom Jimmy hem! Hejdå!


Natt-tankar..

2011-08-22 @ 02:02:40, Allmänt, , Kommentarer (1)

Söndag!
Var till mamma en sväng, sen vidare till city gross, där vi trodde dom hade billiga läskplattor, men kom på att de inte började gälla försen imorgon.
Kom på att jag ville köpa något till Maries grav, så det blev en liten blomma & ett hjärta, sen for vi dit en sväng.
Och när jag började tänka på Marie, kom jag och tänka på när jag som liten följde med henne och red i Skuggarvet. Så jag fick för mig att vi skulle åka dit och bara kolla.
Och hur sjukt är det inte att jag kom ihåg vart det låg? Såg DIREKT vilket stall det var, vilket jag tycker var skitroligt :)
Sen blev det en omväg genom aspeboda hem och åt mat.
På kvällen, efter en hyfsat bra film gick jag och Jimmy en promenad. Så jävla skönt å vara ute och gå och prata skit. Dessutom är det kul att prata med Jimmy, eftersom vi är så lika, GLAD ATT JAG HAR HONOM <3 Han är ju faktiskt min bästa vän också!
MEN.. när man går och pratar sådär, så slutar det nästan alltid med att vi börjar prata om hur kul det skulle vara och flytta. Det är verkligen min aboslut högsta dröm just nu, att bara ha en egen lägenhet. Skitsamma om det är en liten bajsetta. Bara att kunna vara för oss själva skulle verkligen byta ALLT!
Menmen... håller verkligen båda mina tummar (och tår) att han får jobb DIREKT, så vi bara får vårat egna...

FÖr mycket nattsnack.. nu ska jag tvångsomna... LIvet börjar ju imorgon, på MÅNDAG ;)


Lite bilder..

2011-08-21 @ 19:32:40, Allmänt, , Kommentarer (2)



Bilder från Torsång - Fina Candie & fina Diino <3


Jag & Diino sover ;)


Här är vi :D Äntligen fick man träffa GURKAN!

Ja.. och där var de slut! Menmen :)


Det blir FEST ;)!

2011-08-19 @ 14:55:47, Allmänt, , Kommentarer (0)

Åshit! Vaknade klockan ett idag, inte bra. Sista dagen att sova så länge tror jag :S Lika bra att försöka vänja in sig tills skolan börjar igen.

Just nu sitter jag och lyssnar på BRA, NY musik, är på SKITBRA humör verkligen och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det en promenad med Diino och slutligen bär det av hem till Sandra och där blir det förfest. När man "bara" är ute såhär någon gång i månaden så blir det ju verkligen mycket roligare och jag tror att kvällen kommer bli ASKUL ;) (Speciellt om man får chansen att träffa Gurkan)

Nej, nu ska jag skynda mig!


Jag & Sandra ;)

Pusshej.


Springa, spyor, färga hår, gurkan...

2011-08-18 @ 12:28:35, Allmänt, , Kommentarer (1)

Godmorgon!

Igår skrev vi papper & jag betalade äntligen för Diino, så nu är han min på riktigt :)
Så efter att varit i Falun några timmar så hämtade Jimmy mig, diino och Candie, som också fick följa med hit.
Och då blev det en promenad i Mellsta, men inte igen säger jag bara. Folk springer ju som galningar runt omkring i den där skogen, helt hysteriska. Så vi åkte hem efter en inte alls för lång promenad. Och vet ni var vi gjorde då?
VI SPRANG! Alltså jag och springa, det går egentligen inte ihop, men jag är ändå nöjd, för jag höll på att svimma och fick upp spyor i halsen - vilket måste betyda att jag tagit i iallafall. Hahaha!
Jaja..
Idag ska jag färga mitt hår, eftersom färgen VÄGRAR att sitta i och löshåret och min nuvarande färg är helt olik varandra. Sen blir det en sväng till Falun för diverse saker att köpa innan Fredag.
För på Fredag blir det min första UTGÅNG på mer än 1 månad, bra va? Och då kommer Gurkan från big brother dit, så då lär man ju dra dit förstås.

Pusshej


Hundkläder?

2011-08-16 @ 17:27:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har lagt bud på den här "huvtröjan" på tradera, åt Diino. Hoppas jag vinner :)


Söt va? :)



Den här var också söt!


Dom här med :) Haha, fast lite väl barnsliga..


Frän maskerad-dräkt, hahaha :)


Ånej :'(

2011-08-15 @ 15:09:03, Allmänt, , Kommentarer (1)

ÅNEJ! Nu har det som bara inte får hända hänt. Läste nyss på kanal5 att det är sista säsongen av desperate housewives i höst, Fyyyyy vad tråkigt. Hade liksom inbillat mig att det skulle hålla på forever :( Aja, man får väl kolla om alla säsonger om några år helt enkelt.



Just nu sitter jag hemma hos Mamma och väntar på att Jimmy ska sluta jobbet (som vanligt). Jag och Diino skynda oss nyss ut på en promenad medans det inte regnade.

Och imorgon får jag min efterlängtade lön, vilket blir en firande shoppingrunda på kupolen tillsammans med Sandra. Kan bli svårt att inte handla allt för mycket, men äh skit samma!

Nu ska jag nog diska lite och hoppas på att den här dagen går fort!

Pusshej!


Mys med hundar!

2011-08-13 @ 00:14:06, Allmänt, , Kommentarer (1)

Näst näst sista jobbdagen är avklarad, bara två dagar kvar vilket känns helt okej. Ser till och med fram emot att skolan börjar snart (iallafall den första veckan kanske).

Har iallafall gått 5 kilometer idag och ätit RÄTT och som man bör göra varenda dag. Så jag var nästan stolt över mig själv ett tag, tills jag kommer hem till mamma... Där det ligger en STOR toblerone... Haha, där sprack det! Men det gör inget, det är ju Fredag trots allt ;) Tack mamma <3

Jimmy åkte nyss iväg och skulle skjutsa några, så just nu ligger jag Diino och Candie här och väntar på honom, så vi kan kolla på en film snart. Mysigt värre!

Imorgon blir det ut och åka båt, och Diino och Candie får följa med. Sen jobba en sväng och hem till Ornäs för att ha lite Kräftfest! Längesen man åt Kräftor, men jag tror att jag tycker om dom.

Längtar tills på Tisdag när jag ÄNTLIGEN får den efterlängtade lönen och när jag ÄNTLIGEN får betala min hund :)
NU ska jag nog glo på lite teve och fortsätta vänta på Jimmy!

Pusshej


Hemliss.. hihi

2011-08-11 @ 12:17:42, Allmänt, , Kommentarer (1)

Godmorgon!

Fick nyss ett samtal från moster Lotti med topphemlig information, som bara jag fick veta. Så tills vidare får ni allt vara nyfikna ;)
Hon skickade också en bild på sina nya skitsnygga ridstövlar, vem mer tror ni ska få ett par såna (om dom finns kvar)? Nu gäller de å hitta en häst att börja rida bara :O

TÄNKTE LÄGGA IN EN BILD, MEN SOM VANLIGT KRÅNGLAR DET. SÅ DET FÅR BLI SENARE!

Nu ska jag leta på lite ny och bra musik, så jag och Diino kan gå en långpromenad. Kanske blir att cykla ner till älven och gå runt där, vi får se.

Pusshej!


Trök

2011-08-10 @ 16:34:56, Allmänt, , Kommentarer (1)

Just nu sitter jag i soffan med färg i ögonbrynen, Lillebror åkte typ nyss hem. Han har varit här i två dagar och vad har det varit för väder? Jo, regn! Så typiskt att det ska regna när han är han, han som vill bada i poolen. Menmen, vi har iallafall varit och fiskat två gånger och hela ligan har fått fisk, utom jag. Så han kanske är rätt nöjd ändå.

Själv börjar jag få P A N I K, med stora bokstäver. Känns som om jag har setat inlåst i denna stuga i flera år och inte FÅR göra något. Men efter en dusch känns det lite bättre och om någon timme åker jag och jimmy och glor i någon affär, inte för att vi har råd, utan bara för ATT...

6 dagar kvar tills löning och f*n vad jag längtar, trots att det inte är någon stor summa pengar, men att bara HA pengar känns ju såklart bättre än att inte ha. Vem tycker inte så liksom?
Då ska jag betala min hund, vilket är prio ett.

Idag är det också två veckor kvar tills skolan börjar. Känns både och. Kul att ha något att göra om dagarna och kunna lägga energin på, så man blir TRÖTT någon gång. Men samtidigt så gruvar jag mig för mornarna, dom är värst.

Nej, nu ska jag skölja ur min ögonbrynsfärg och stressa på mig själv OCH Jimmy!

Hoj


Skön dag

2011-08-09 @ 12:07:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nämen titta! Solen skiner, det är ju helt otroligt.

Har lillebror här och just nu sitter vi och väntar på att Malin ska höra av sig, så vi kan åka och bada någonstans!
Så det blir en dag vid vattnet idag, med en liten matsäck kanske. Skönt, skönt!

Igår provade jag min fiskelycka genom att inviga mitt nya fiskespö. Vi var fem styckna som åkte och fiskade/metade, och fyra av dom fick fisk, gissa vem som INTE fick? Jo, JAG! Vilket jävla skit! Men jag tror inte jag ska ge mig tills jag har fått upp en firre.

Nu ska jag nog lura med mig lillebror och gå en vända med hunden!



Bilder från...

2011-08-07 @ 18:13:02, Allmänt, , Kommentarer (4)


Rättvik - Tomas & Mamma

Rättvik - Lilla Ellie <3

Frostbrunsdalen

Frostbrunsdalen - Hade kunnat blivit ett jättefint kort om han inte hade rört sig precis ... :(

Mysdag

Mysdag

Jag och Diino matchar ;)


Regniga söndag...

2011-08-07 @ 17:57:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hallå..
Ingen kan väl ha undgått att det är en riktig piss-dag idag. Fast egentligen gör det ingenting, inte på en Söndag iallafall.

När man har tråkigt...



Sp utsätter man hunden för sånt här, hahaha stackarn, vad han skämdes :)

Menmen.. idag tog vi chansen, alla tre, att sova UT så lääänge vi ville. Vilket slutade med att vi gick upp klockan 13.30, men vad gör det då?
Senare blev det en tur till Ica Maxi och panta burkar, så vi hade råd med bl a GODIS, haha, vad gör man inte för lite godis liksom?
Sedan blev det presentbråttom, eftersom det är "kalas" för både mamma och Anna imorgon, men hittade till slut något.

Har en jobbdag kvar denna vecka, vill inte, orkar inte, har verkligen ingen lust ALLS. Men jag måste... usch, kan man inte bara få vinna några miljoner :( ?

IGÅR däremot så var det soligt och vackert väder, så vi bestämde oss för att åka till Rättvik och ligga på stranden där och götta oss. Blev faktiskt en skitskön dag, med sol, bad och mat!

Min fina sandskulptur, ska föreställa mig, likt va? ;) Haha...




Pool-Side!

2011-08-03 @ 13:39:26, Allmänt, , Kommentarer (1)

Usch hur ska man kunna klara sig på sommaren i en lägenhet egentligen? Utan pool? Hur klarar man det?
Är det jag som har blivit bortskämd eller vänjer man sig kanske.. Men vem vill vänja sig att vara utan veranda och pool då? Inte jag...

Just nu ligger jag ute och solar med Diino och dator. Tror gud har förstått hur SVENSK SOMMAR egentligen SKA vara, så här ja!
Det enda som är tråkigt är att ligga själv varje dag. Vill ha en BADKOMPIS ju... Så någon som är villig att ställa upp som min badvän från 11 - 16 får gärna höra av sig ;-) ( Jag har ju ioförsig Diino, men han säger inte så mycket liksom... )

Nu ska jag nog äta lite frukost och sen slänga mig i poolen igen!

Pusshej


Rättvik

2011-08-03 @ 00:00:22, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ojdå.. var ett tag sedan jag skrev en rad, eller två. Men när det är såhär braigt väder så kan man ju inte sitta vid datorn heller ;-)

Idag har vi mormor och Saija varit hit och hälsat på Diino. Han blev väldigt glad över att träffa henne och lite förvirrad tror jag, för han gick emellan mig och Saija och visste inte riktigt var han skulle vara. Lilla pruppen <3

Senare blev det cruising i Rättvik med Jimmy, mormor, Diino, Ellie och träffade mamma och Tomas där. Var verkligen hur mysigt som helst. Åt pizza, glass och kollade samtidigt på bilar och människor. Älskar sånna här sommarkvällar, när man kommer tillbaka hem och är TRÖTT för en gångs skull. Och för att inte glömma våra duktiga hundar som bara finner sig i att ligga på en filt med ett varsitt ben. <3

Jag hoppas på MERA sol, så det blir fler sånna kvällar.

Just nu springar Jimmy runt i köket som en yr hörna och lagar matlåda för fullt. Snart blir det sängen och en BOK!

Bilder kanske kommer imorgon :)