Navigation


RSS: inlägg



Sjukt att solen skiner?

2011-07-27 @ 14:51:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja, man blir ju fan förvånad att det är fint väder ute faktiskt, eftersom det har regnat flera jävla veckor :-(
Men nu får vi vara GLADA att solen äntligen har kikat fram igen, hoppas det håller i sig!

Så denna dag blir en riktigt skön dag. Har solat och badat hela dagen, nyss badat Diino i poolen och efter de fick han energi som bara den, det var nog behövligt när det är såhär varmt ute :-)

Bli inte förvånade nu... men nu sitter jag mer färg i håret och ska snart sköja ur, Ja det var faktiskt dags! Sen ska jag sätta i mitt kära löshår (haha..) och vänta på Jimmy, då det antagligen blir cruisingen i Falun.


En liten bild på Diino


Pusshej!


Sjuk?

2011-07-25 @ 12:53:33, Allmänt, , Kommentarer (2)

Måste faktiskt börja med och klaga idag mä.. Vet inte vaad det är för fel på mig, men något är det iallafall :-(
Är ALLTID trött och hängig, har ont i huvudet, FRUKTANSVÄRT ont i rygg och mage, har ingen matlust alls och när jag väl äter får jag springa på toa (om ni förstår jag vad menar...) + blod på det. Känns inge bra! Även fast det låter illa, så orkar jag inte springa på någon jävla vårdcentral heller, men om det inte har blivit bättre på någon dag så måste man väl....

Synd är det, eftersom Jimmy har tagit sitt KÖRKORT idag :) <3 Har svårt att förstå det själv.. Äntligen säger jag bara :)




Allt möjligt..

2011-07-24 @ 19:25:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hallå!
Denna dagen har det varit biljakt på G. Har åkt lite överallt och letat efter en bra (SNYGG?) bil till Jimmy, men ingen funnen så här långt.. Eftersom har har uppkörningen inom en mycket SNAR framtid (får inte säga när) så vill han ju såklart ha en egen bil som han kan åka i direkt, Herregud vad vi ska åka bil framöver...
Men som sagt så har vi inte hittat pärlan ännu, så om inte annat får vi fortsätta jakten imorgon.
För övrigt känner jag mig otroligt trött idag. Har egentligen ingen ork alls att åka och jobba, fast jag måste.. sånt ä livet! Får tänka på att jag jobbar för att Diino ska bli min någon gång :-) <3

Helgen har varit vääldigt lugn. Har bara jobbat, myst och kollat på film typ. Skönt att inte vara ute och yra runt för att sedan inte kunna röra en fena dagen efter, det är det inte värt (ändå fortsätter man?).
Vill bara att Jimmy ska ha körkortet klart så vi kan glida runt och BÖRJA våra liv. Känns som att allt hänger runt det där jävla körkortet och som VI har väntat bara på att få ett besked, vilket jag tycker dom kunde klämt ut sig lite tidigare än ett år efter våran lilla epa-händelse. Menmen, nu har vi det roliga kvar istället, lyckan av att sitta fram i en bil för en gångs skull, haha ;-) Och kunna åka vart vi vill utan att vara beroende av någon annan.

Och snart var det hära sommarlovet över. Och vad ska jag skryta med att jag har gjort då? INGENTING! Varför är sommarlovet så efterlängtat egentligen? Det är ju för fan omöjligt att fylla dagarna med saker och man blir ju tokig av att sitta hemma och uggla hela dagarna. Nej, det är nog roligare att faktiskt gå i skolan och komma upp i tid, träffa folk och bli trött för att man har GJORT något och inte tvärtom.
Vet att jag kommer ångra det här inlägget när skolan väl har börjat, men det är lätt att vara efterklok...

Nu ska jag ta Diino på en promenad och sedan åka och städa! Och idag ska jag ta nog ta kort, så kan ni få se vilka jobbiga golv jag har att göra med :@

Här har ni lite bilder från när jag följde med Madde och red!


Hästen som jag red på, fin så!


Madde och "Hennes" häst, baklängesridning!


Underbart! <3


Hoj!


Litet, kort och lite ointressant

2011-07-22 @ 15:52:05, Allmänt, , Kommentarer (1)

Usch och Fy för det hära vädret alltså, vet att jag tjatar men kan inte låta bli att gnälla lite. Är ju så tråkigt att inte kunna göra någonting...
Menmen, nu är det inte långt kvar tills Jimmy har körkort. Han klarade teoriprovet igår och det är väl oftast de som är "svårast". Så om några dagar är vi nog ute och åker bil hela dagarna, jag, Jimmy och Diino :-) <3

Just nu ligger jag och Diino i soffan och myser och kollar på teve. Senare blir det jobb och ikväll kanske en filmkväll men massa gott :-)

Nej, nu väntar jag på Jimmy, sen blir det en promenad

Kram


Lilla sötnosen <3


Varning för "tjat" om hunden!

2011-07-19 @ 19:45:02, Allmänt, , Kommentarer (2)

Gud vad jag känner att jag tjatar om Diino. Men ni som läser får väl stå ut ;-)

Har provat att ha honom i cykelkorgen nu, bara ner till affären, och det gick
jättebra :-) Han satt bara där och såg ut att njutåka faktiskt, hihi :-)
Ska fixa någon mysig liten filt som han kan sitta på sen och ett smalare
koppel som man kan knyta fast, så han inte kan hoppa ur, man vet ju aldrig :-)




Nu ska jag väcka min kära pojkvänn som har somnat med körkortsboken i knäet... Hmm
Hoj!


Hund i säng?

2011-07-19 @ 12:51:43, Allmänt, , Kommentarer (1)

Inatt provade vi att ta upp Diino till våran säng. Jag tycker att det är jättemysigt att sova med hundar i sängen, så det är klart att han ska sova där :-) Det ÄNDA som känns lite obehagligt är dom där jävla fästingarna!
Skulle dö om det hade satt sig en fästing på mig, usch... äckliga djur!

Det är så typiskt att vädret ska vara tråkigt nu också. Känns som att man inte kan göra någonting kul alls, bara ligga på soffan och dumglo på tv, vilket känns heeelt fel på sommaren?
SOLEN KOM FRAM IGEN, SNÄLLA!

Menmen.. trots att det ser lurt ut på himlen, så blir det en promenad idag och kanske lite cykelkorgsträning, så han kan följa med på cykelturer sen :-)


Regn, regn, regn

2011-07-18 @ 22:44:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Som tur var så slutade det ju regna så vi ääääääääääntligen kunde gå en RIKTIG promenad.
Blev en promenad + hundbad. Dock så badade inte Diino, kanske är ganska förståeligt med tanke på att dom andra hundarna (som är LIIITE större) springer omkring i vattnet som vilddjur, haha! Men det kommer nog de å :-)



Allihopa


Försöker få honom att hoppa i...


Jimmy lyfte till slut i honom


Blev en dusch när vi kom hem :-) HAha, snyggo!


Familjefoto

2011-07-18 @ 12:06:31, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ett litet "foto" på våran utökade familj ;-)


Jag, Diino och Jimmy, fina va :-)?

Kan iallafall meddela intresserade att jag har blivit kär i lillen! Han är hur go som helst verkligen :-)
Och jag märker redan nu att han nog kommer bli en "Alexandra-hund" som gärna sitter i mitt knä och sover PÅ mig, så mysigt :-)
Nu hoppas jag bara att det ska sluta regna så vi får ta en RIKTIG promenad, men det ser ut som att man kan glömma det :-(
Nej.. blir att mysa i soffan istället!

Pusshej


Söndag

2011-07-18 @ 00:13:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Den här dagen har verkligen varit både bra och dålig. Var ju ut igår kväll och jag antar att jag förtjärnar att jag må som jag gjorde idag, usch och fy!
Det "braiga" med dagen har ju såklart varit att vi har varit och hämtat lilla Diino, så nu sitter han här och vi ska ta våran först lilla promenad :-) Är redan kär i honom, så han blir garanterat kvar här för alltid :) Är så glad!

Nu måste jag skynda mig, pusshej


PUSS<3 till ALLA som jobbar som städare!

2011-07-16 @ 00:26:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hejhej!
Kom ganska nyligen hem ifrån jobbet och Fyf*n vad drygt det är att städa när det såg ut som det gjorde idag.
Jag förstår inte riktigt hur städare kan tjärna så lite pengar, vad gör man utan dom egentligen? Om det är någon ska ska tjärna pengar, för att dom gör ett bra jobb och verkligen JOBBAR på jobbet (inte får betalt för att ha rast t ex) så är det väl städarna tycker iallafall jag.
Och egentligen.. vem lägger märke till om det ligger något litet gruskorn här och där på golvet egentligen?
Nej, tyvärr så har jag aldrig verkligen uppskattat det alla städare gör, förens nu när jag vet hur hårt man faktiskt får slita!
Puss på er allihopa som sliter varje dag för att folk kan skita ner dagen efter <3




Höst? :O

2011-07-14 @ 19:14:55, Allmänt, , Kommentarer (0)


Jag vet inte men att börja kolla på höstkläder nu känns väldigt deprimerande..


Lika som bär?

2011-07-14 @ 00:58:58, Allmänt, , Kommentarer (1)

Vet inte huuuuur många gånger jag har hört att jag är lik min mamma, och det är ju faktiskt bra eftersom att jag har en snygg mamma ;-) Hittade ett par ganska så gamla bilder på oss, och där kan jag nog hålla med om att vi är rätt lika :-) Eller?





Presenter!

2011-07-12 @ 15:26:06, Allmänt, , Kommentarer (1)

HejHej!
Vaknade idag av att det åskade som bara fan, small verkligen i hela huset. Usch, tycker det är obehagligt med åska, låter som om hela jorden skulle gå under.
Men nu skiner solen igen och snart ska jag ta min promenad tror jag!

Har setat ett tag och funderat på vad man kan ge sin lillebror i present, vilket inte är det lättaste precis, eftersom att jag vet att man bara vill ha pengar ;-) Men för mig som inte har råd att ge så mycket pengar, känns det roligare att köpa något skojsigt istället för att ge typ en hundring, som knappt är någonting!
Hittade den här sidan med massor av roliga presenter, eller smarta saker till sig själv!


Det här tyckte jag var smart, en liten "gummisnodd" som håller gylfen UPPE, där den ska vara. Min gylf åker nästan alltid halvvägs ner, och det känns ju som om man står och petar sig där nere varje gång man ska dra upp den. Inte så kul mitt på stan..


Dagen efter-paket! Med solglasögon, samarin - för magen, tuggummi - för dålig andedräkt, tabletter - för huvudet och en "Klipp ut lapp" där det står: "Förlåt älskling... Om jag uppförde mig klumpigt i går kväll. Jag lovar att bättra mig!"


"Picknick-bord" - för typ kryddor och sånt.


Fräna örngott till kuddarna :-)


Dörr klistermärke :-)

Roliga va?


Träningsbyxa?

2011-07-12 @ 01:29:47, Allmänt, , Kommentarer (3)

Halloj!
Den här dagen har väl sett ut som alla andra dagar. Tycker inte att jag gör så mycket om dagarna, men vad gör de då?


Har iallafall haft besök av Herr igelkott, som jag gav en egen liten
buffé till. Nu har han bjudit in en vän och var här idag igen och ville
nog ha mer mat! Men kan man motstå att ge dom då? Nej.


Var ut med en av kattungarna också, min favorit! Men det är fortfarande
läskigt utomhus, fast det är fjärde gången :-)




Och håller faktiskt fortfarande på med mitt bantningsryck, tro det eller ej. Jag tycker att det går ganska bra också.
Jobbigast för mig är såklart på kvällarna, när jag oftast blir supersugen på något gott, som godis då. Men så länge man försöker att inte tänka på det och inte "hinner" till affären förens den stänger, så är det ju lugnt! (smart va?)
Men som jag sagt förut, så tror jag inte riktigt på min segbantning. För mig ska det helst gå fort! Om jag fick välja så skulle jag såklart trycka på en knapp och vips så hade jag den kropp jag vill ha, men tyvärr är det inte så enkelt ju.

Jag har läst på olika sidor om olika bantningssätt, men jag vet inte om något sätt har fått mig att bli speciellt peppad.
Träning är ju ABSOLUT uteslutet! Dels så är det fruktansvärt tråkigt och alldeles för dyrt.
Att bli helt besatt i kalorier hit och dit är inte heller min grej, herregud ska man envisas med vad som innehåller dittan och dattan så kan man ju för fan inte äta någonting alls, förutom sina egenplockade äpplen typ? Så nejtack! Jag tror jag vet vad man absolut inte ska käka när man vill gå ner i vikt och det får räcka.
Bantningspiller skulle jag kunna testa, frågan är bara om dom fungerar? Det är ju inte bara att äta piller och tro att det ska hjälpa, utan man måste ju faktiskt även då motionera och äta rätt.
Fettsugning det kan man ju... Skoja bara ;-)
Men en sak som jag ska köpa sen tror jag, är faktiskt träningskläder! Speciellt träningsbyxor och skor! Då kanske det blir lite roligare ändå att gå ut och gå? Det känns ju sådär att gå ut och gå i ett par svettiga strumpor och gamla gymnadojjor nu på sommaren, eller FOPPA-TOFFLOR!
Nej, ett par snygga träningsbyxor ska införskaffas!



Jag lovade ju en bild på nya håret och den kommer här:


Blev ju en ganska suddig bild..

Imorgon då jävlar ska jag leta på bra musik och gå ut och gå en långpromenad! Sedan troligtvis vara med Madde också, i hope so :-)

Nu ska jag försöka somna brevid ett snarko och en nybäddad säng!
Godnatt!


Mobilinlägg

2011-07-11 @ 02:10:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ojojoj, nu kör vi avancerade grejer och försöker att göra ett inlägg ifrån telefonen! Inte illa va? Kan ju börja med att berätta att mina bantningsdagar går väl sådär, kan inte påstå att jag är någon hårdbantarmänniska precis, men å andra sidan måste man väl få unna sig något på helger? Vet inte riktigt om min typ av bantning kommer att göra någon skillnad alls, men det får vara som det är, tills jag har hittat på något extrembra sätt att tappa mina kilon ;-) jag vill fortfarande ha en hund iallafall! Men funderar på en blandning mellan chihuahua och något mer? Jag säger då en sak iallafall, att man ska då inte kolla runt innan man har pengar.. Hittade en perfekt hund idag, för en ynka krona, men en ynka krona är mer än ingen krona alls :-( så jag får helt enkelt vänta! (Tills jag antagligen inte ska ha en hund alls igen) ska försöka lägga upp en bild på håret imorgon så ni som bryr er får se hur det blev :-) nu ska jag försöka lägga mig och sova en skvätt! Godnatt!


Ideér!

2011-07-08 @ 03:12:36, Allmänt, , Kommentarer (1)

Hallå!

Tänkte bara börja med att skriva att min första äta nyttigare, dricka vatten, motionera och massera låren har väl gått sådär. Har varit ute och gått, ätit lite mindre och inte så mycket onyttigt måste jag säga. Massera låren gör jag nog innan jag slår igen mina blå.

Tänkte börja med att försöka tänka på vad som egentligen är viktigast, att jag får äta den där chokladbiten som är borta om fem minuter eller om det är viktigare att vara nöjd med sin kropp, tror ni det kommer funka? Får se..

Alla som känner mig vet ju att jag kan få för mig rätt mycket och ändra mig lika fort.
Det kan vara att åka utomlands, skaffa körkort, byta hårfärg och så vidare...
Just nu har jag fått för mig att köpa en hund när jag fått min sommarjobbslön!
Det är ju inte första gången jag får för mig något sånt, har velat haft en afghanhund, rottweiler, pomeranian, golden, berner sennen, leonberger och nu har jag fått för mig att jag bara MÅSTE ha en chihuahua?
Jag vet inte om det bara är för att dom är små och söta, men jag gillar dom. Dom tar inte så mycket plats (fysiskt), äter inte speciellt mycket, dom känns ändå rätt så lättskötta på något vis.
Sen behöver dom säkert minst lika mycket motion som vilken hund som helst, men ändå...
Dock är dom ganska dyra, men om man letar så kan man faktiskt hitta en för ett "normalt" pris.
Jaja.. får se om jag känner likadant om en vecka, det finns ju såklart nackdelar för mig att skaffa en hund också!



Nu ska jag inte skriva så mycket, för jag vet att det är jobbigt att läsa för mycket och istället massera mina (ehm) kära lår!

Gonatt!


Fint första inlägg!

2011-07-07 @ 03:48:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hejsan!

Har tagit bort min gamla blogg och tänkte börja om från start.
Vet inte om jag kommar vara "duktigare" på att skriva bara för att jag byter namn, men låt oss se..



Tänkte börja med ett fint första inlägg då, om Celluliter! (Haha)
Jag blir tamefan TOKIG! Jag är 20 år och har redan en cellulit på vardera lår.
Alltså okej om jag var 60 år, men redan nu känns faktiskt för jävligt!
Jag vet att något perfekto kommer att vilja skriva "men utseendet är inte allt och det är säkert bara du som ser och tänker på det", men det skiter jag i faktiskt.
Jag kan säga (utan att låta som någon "fjortis") att jag VET att jag aldrig kommer vara hundra procent nöjd med hur jag ser ut och jag kommer alltid ha något att klaga över.
Men jag trivs verkligen INTE med den kropp jag har just nu. Utan att överdriva så skulle jag vilja gå ner 10 kg iallafall. Troligtvis är det omöjligt för mig, eftersom jag inte ÄLSKAR att träna och har väldigt svårt att sluta äta godis och läsk, men jag måste!
Över till dom j*vla cellulitrarna, vissa säger att det är omöjligt att få bort dom helt. Och andra säger att det hjälper att dricka mycket vatten, massera, torrborsta, motionera och äta nyttigt.
Tänker köra på det alltså! Inga värdelösa krämer och skit iallafall!


Nu ska jag massera lite Celluliter (vilket troligvis kommer att bli Jimmys jobb framöver)!

Godnatt på er!