Navigation


RSS: inlägg



Äntligen platsar jag i familjen Sundelin..

2011-09-30 @ 15:41:41, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ombyte förnöjer, eller hur var det? :D

Ser jag inte ut som en TYPISKT svensk nu..? Haha..




Shopping!

2011-09-27 @ 16:11:01, Allmänt, , Kommentarer (2)

Gud vad jag älskar att bli glatt överaskad på kontot. Trodde jag skulle leva på mina 800 kronor jag hade kvar sen förra veckan, men där fanns visst någon tusenlapp till ;)
Så det blev såklart en shoppingdag igår. Jag ÄLSKAR verkligen att handla, det är nog det bästa som finns, helt ärligt. Nya kläder är det roligaste! Men man är ju tjej, så det är inte så konstigt kanske.

Så det blev en tur till lager 157 och sedan kupolen:



Jeans, två toppar, leggings, sjal, poncho (?)



MATT!

2011-09-24 @ 18:31:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Usch jag blir så trött på allt och alla!
Vill verkligen flytta ifrån den här staden, för det finns inget här som betyder något iallafall. (förutom min & jimmys familj såklart) Men det känns verkligen som att man inte har några kompisar änns.
Alla har börjat leva sina egna liv och jag orkar snart inte änns ha kontakt med någon känner jag, varför de liksom? Om man ändå aldrig kan ses?
Trodde faktiskt aldrig jag skulle ha så stort problem med att ha kompisar, men tydligen är det jävligt svårt.
Vill inte haka upp mig. Men Jimmy fyller liksom år den här helgen och inte ens då kan någon ställa upp, tycker det är jävligt dåligt... Okej om man inte KAN, men om man inte VILL så är det ju inget att ha?
Vi gör liksom aldrig någonting. Och att gå ut på krogen en gång i månaden, är det verkligen för mycker begärt? Tydligen...
Det bara kryper i hela kroppen på mig. Orkar inte bara sitta och ha "myskväll", för är det verkligen en myskväll om man har det varje dag i veckan?

NEJ, LITE ROLIGA KOMPISAR SÖKES JÄVLIGT OMGÅENDE!!!!


Ville bara visa att man kan..

2011-09-22 @ 22:54:05, Allmänt, , Kommentarer (1)

Om man ger sig FAN på det!

Pratar såklart om hårfärg. Har ju försökt några gånger, men gett upp efter sisådär 10 blonderingsfärger men denna gång lyckades jag tammefan, trots att jag till och med bett om hjälp av frisörer.

Har till och med bild för nästan varje steg ;) :

Efter två slingfärgningar


Efter fyra slingfärgningar:


Efter fem slingfärgningar


Efter fem slingfärgningar, en avfärgning, två blonderingar och en gråaktig färg


Och efter lite silvershampoo kan man faktiskt se normal ut :)


Känns inte som om det är riktigt klart ännu, kan absolut inte färga det nå mer, så det får bli silvershampoo och inpackingar för hela slanten.


Varning för negativt inlägg...

2011-09-19 @ 17:51:10, Allmänt, , Kommentarer (4)

Hatar när jag känner såhär. Vet inte vart jag ska ta vägen... Allt är bara fel och ingenting är kul! Känns som om jag bara vill skrika innerst inne men någonting stoppar mig.
Även fast jag nyss varit ute och åkt hit och dit, och haft något att göra hela helgen, så får jag sån PANIK när jag sätter mig ner och inte har något att göra.
Allting blir att kännas så värdelöst, jag också. Känns som att alla lyckas med sitt liv, utom jag.
Nästan alla mina kompisar har jobb, bor i egen lägenhet/hus, har liksom fått rutin på sin vardag, vissa ska till och med ha barn / eller har redan barn. Och jag då? Bor hos min pojkväns föräldrar, går fortfarande i gymnasiet och kommer inte kunna flytta på MINST ett halvår (MINST)!
Usch, jag vet att man inte borde klaga, men jag börjar verkligen få panik på RIKTIGT.
Vill inte ens höra att "min tid kommer snart den också" för jag är trött på att vänta. Har väntat alldeles för länge och kommer få göra det längre än såhär...

Menar inte att jag tycker synd om mig själv eller något, behövde mest rensa alla tankar som snurrar runt i huvudet...


Nya bilder

2011-09-15 @ 17:14:19, Allmänt, , Kommentarer (3)

Måste verkligen erkänna att jag har världens SÖTSTE hund! Blir så bra på kort (När han väl sitter still), så därför lägger jag upp lite bilder :)


Troja, Diino och Freja, dom finaste som finns <3


Höstbild?


På djurmagazinet i Borlänge, provade en snygg jacka










Klart hunden ska ha kläder :)

2011-09-14 @ 14:31:17, Allmänt, , Kommentarer (2)

Snart har jag en ännu sötare hund (om det nu är möjligt). Har köpt en jättefin tröja åt Diino, och budat på några till, hoppas jag vinner! Har också varit in till Djurmagazinet och provat en skitsnygg jacka med pälskrage, han passar faktiskt i kläder :) (Kan lägga in en bild snart..)

En sån här har jag köpt, fast svart :) Söt?



Lördagsmys!

2011-09-11 @ 00:55:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

Lördag idag, vilket betyder Lördasmys. Var och kollade på lite fyrverkerier tidiare idag, eftersom det varit salute i Borlänge. Är också "barnvakt" så det passa ju bra med en film och godiskväll ikväll, såg filmen Bridesmaids och den rekomenderar jag STARK! Har skrattat så jag grät åt vissa scener. Verkligen en rolig film! ;)



Just nu sitter jag ensam, eftersom Johan ligger och sover och Jimmy är chafför idag. Men det gör inte så mycket, för då kan jag alltid passa på att blogga ;)
Inte för att jag hade något roligt att skriva egentligen, mer än att ni måste se den braiga filmen, MÅSTE! :D


Död :-(

2011-09-09 @ 14:58:05, Allmänt, , Kommentarer (3)

Jag som precis hade kommit på två asbra namn åt kaninerna, nej då dör den stora :(
Tråkigt... men det är som det är!


Den här ska iallafall heta Pyret, Haha söt va? ;D


Kaninbur!

2011-09-06 @ 17:43:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Alltså hur kan det vara så att om man har sovmorgon, så vaknar man ändåså mycker tidigare? Undra om det är något innuti mig som jävlar lite extra... Men å andra sidan så är det ju mycket skönare att ha MYCKE tid på sig innan man far iväg till skolan :)

Idag fick jag skjuts till skolan, skönt, eftersom jag bara har en lektion på Tisdagar (känns lite trökigt att cyklar till skolan för att vara där i ca 40 min liksom..)
Efter skolan blev jag hämtad av Jimmy och Diino och vi åkte och köpte en tv till Jimmys farbror.

Sedan åkte vi hem och snickrade ihop en mindre hage till kaninungen vi köpte igår (som om det inte skulle vara nog med djur?) och en "trappa" så dom kan ta sig upp och ner mellan burarna. Fick ju "lov" att köpa en kompis till den andra kaninen här hemma, men som TACK för det, så attackerade den stora den lilla, därav blev det minihags-bygge, så dom kan lära känna varandra utan att ha ihjäl varandra.
Pjo, när vi väl hade gjort klart våran vackra (ehm) bur, skulle jag gå in för att fylla på mat och jag och Marica hör en hysterisk Freja & Troja utifrån, nog för att kaninerna alltid har varit jävligt intressanta.
Ojdå, vips så hade båda hundarna hoppat in i hagen & jagade runt på kaniner.. Så efter en rejäl utskällning blev allt lugnt igen.

MEN... FÖRSLAG PÅ KANIN NAMN? Har inte ens döpt den stora som vi snart har haft i ett år.. haha!
Det är två honor... Så hjälp mig nu :)


Smart idé.... (eller inte)

2011-09-03 @ 00:12:34, Allmänt, , Kommentarer (1)

Har nyss konstaterat att min hund är EXTREMT bra på att hänga efter mig (det var ju inget nytt), alltså jag menar verkligen EXTREMT!
Jag kan liksom känna hans nos bak på benen, så om jag någon gång skulle vilja ha en MOPS, så är det bara att tvärstanna, så blir Diino en... Hihihi


FYNDAT!

2011-09-01 @ 22:03:13, Allmänt, , Kommentarer (1)

Hej!
Nu har skolan börjat på riktigt känner jag, har än så länge inte hunnit blivit less (det är ju bra) men det kan ju vara för att det fortfarande känns lite nytt alltihop.
Har lyckats cykla till och från skolan några dagar iallafall, stolt* Men har ju inte så mycket val. Så småningom blir det nog att köpa ett busskort iallafall.

Idag blev det iallafall en tur till Kupolen efter skolan. Och tur var väl det! För SOM jag fyndade, och då ljuger jag inte heller.
Fyra styckna linnen för endast 100 kronor. Något av dom kostade liksom 15 kronor, då köper man ju det hur det än ser ut typ? Men det blev faktiskt fyra användbara och inga *bara för att - linnen..
Köpte även puder och hörlurar till mobilen (så man får mer kraft att cykla)



Hundmys i soffan ;)



Tjusig bild på Jimmy och Viking (Hoppas han inte ser den här....)



Nej, nu blir det en dusch & sen sova :)